Преостануваат уште 15 места во командните структури: Македонската армија испраќа пет офицери на работа во НАТО

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска се сретна со четворица од петтемина новоизбрани офицери од Армијата на Република Северна Македонија кои во наредните четири години ќе...