Радев освои 64,5% од гласовите и го освои вториот претседателски мандат-Герџиков ја призна победата на Радев и му честита

Според излезните анкети лиферувани од три анкетни агенции – двете претседателски двојки ги имаат следните резултати „Тренд“ – За Румен Радев– Илиана Јотова гласале  64,5% од...