„Пропадна обидот на опозицијата за уривање на Владата на Зоран Заев“ гласи само еден од десетиците наслови во српските медиуми

Пропадна обидот на опозицијата за уривање на Владата на Зоран Заев“, „Северна Македонија: Без гласање за доверба на Владата, недостасува кворум“, „Како пропадна обидот на опозицијата...