Граѓаните недоволно информирани за Законот за заштите на укажувачите

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) и Транспаренси Интернешенал-Македонија (ТИ) денеска потпишаа Меморандум за соработка за примена на Законот за заштита на укажувачите, поддржан од...