Босански мафијаш падна во Македонија

Обвинетиот Срето Пајиќ, роден 1991 година во Сараево, бил уапсен по прекршување на мерките забрана и повеќемесечно бегство, а по меѓународна потерница, на подрачјето на Куманово,...