Поповски: Македонија е во специјална војна со лажни вести кои доаѓаат од дома и од надвор

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски во интервју за НОВА вели дека Македонија, во овој период пред влезот во НАТО, е во специјална војна со лажните вести кои доаѓаат од дома и од странски држави

Поповски го информирал амбасадорот Пломп за реформите во медиумите

Министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и за транспарентност, Роберт Поповски, денеска се сретна со холандскиот амбасадор, Ваутер Пломп. На средбата се разговарало за состојбата...