Македонска бизнис делегација во Санкт Петербург-за првите 9 месеци регистриран дефицит на наша страна од 65,4 милиони американски долари

По речиси двогодишна пауза заради пандемијата со Ковид 19, бизнис делегација од земјава неделава престојува во Санкт Петербург на директни средби со руските добавувачи и купувачи...