Владата прибира податоци за високите плати на менаџерите, па ќе има кастрење по теркот на Васко Ковачевски во ЕСМ

Владата прибира податоци од повеќе институции по најавите на премиерот Димитар Ковачевски дека во рамките на мерките за штедење ќе се направат законски измени со кои...

Онлајн настан во организација на МБА: Одбележување на Светскиот ден на штедењето

Денеска ќе биде одбележан Светскиот ден на штедењето (31 октомври) со онлајн настан во организација на Македонската банкарска асоцијација (МБА). Според најавата, одбележувањето ќе се одржи...