На Синедејс, филмот „Жаба“

На проекцијата на филмот ќе присуствуваат актерот Емир Хаџихафизбеговиќ, режисерот Елмир Јукиќ, кинематограферот Дејан Димески, продуцентот Томи Салковски и целата македонска екипа која работеше овој филм

Денешната програма на Синедејс

Синедејс, фестивалот на европскиот филм во Скопје денеска продолжува со неколку проекции. Во Кино Милениум во 20 часот на репертоарот е „Без љубов“. Руско – француската...