Состојбата во Косово-мирна-Србите исплашени-Американскиот амбасадор во Белград Годфри, ги повика Косовските власти да преземат одговорност

Исплашени и бесни, Србите на Косово бараат заштита од државата Србија, зашто веќе не можат да предвидат што ги чека и на какви акции е подготвена...