Интервју со д-р Александра Георгиева: Специјализантите не можат да преживеат без финансии од родителите

Во време кога исплатата на дежурства е прекината, од месец февруари, а веќе се доведува во прашање и исплатата на надоместокот од 26.000 денари исправени сме...