(ВО ЖИВО) Втор ден протести во Србија против изборот на Вучиќ

https://www.facebook.com/RSE.Balkan/videos/10154652645033883/?autoplay_reason=user_settings&video_container_type=4&video_creator_product_type=0&app_id=165907476854626&live_video_guests=0 Во неколку градови во Србија и денеска се одржуваат протести на незадоволните од резултатите од претседателските избори. Протестот во Белград почна околу 18 часот пред...