Стефанова: Обвинетите во „Империја“ имаа дојава што планираме да правиме

При претрес во компанијата „Орка Холдинг“ беа присутни Михајло и Филемена Маневски. Во канцелариите беше чистено. Тоа што го најдовме како докази го земавме“, вели екс обвинителката во СЈО, Стефанова

Лиле Стефанова доби мандат да продолжи со истрагата за „Империја“

Државниот јавен обвинител Љубомир Јовески ја овласти обвинителката Лиле Стефанова и понатаму да го води  предметот „Империја“, за кој истрагата беше запрена цели 7 месеци.  Предметот...