НоваТВ дознава: Изолирани пет случаи со подваријантата на омикрон – „стелт“

Најмалку пет случаи сомнителни на подваријантата „стелт oмикрон“ ќе бидат секвенционирани во Институтот за јавно здравје, дознава НоваТВ. Сепак, во лабораторија на приватна клиника во Скопје,...