Телохранителот на Ашраф Гани тврди дека има и снимки: Екс претседателот избега од Авганистан со полни вреќи пари

Бригадниот генерал Пираз Ата Шарифи, главен телохранител на поранешниот авганистански претседател Ашраф Гани, тврди дека „таткото на нацијата“ избегал од земјата со вреќи во кои имало...