Граѓански протест утре и во Тетово

Освен континуираниот протест во Скопје, во организација на движењето #Протестирам, по аболицијата протести се одржаа и во Велес, Куманово, Битола, Штип, Струмица, Прилеп, Кавадарци, Охрид, Гостивар и Кочани