Случај „ТНТ“: Тони Трајковски не дојден на рочиште оти синоќа бил нападнат

Судијата Огнен Ставрев го контактирал докторот, кој му рекол дека е во добра општа состојба и е на пат кон дома. Притоа Ставрев даде рок од еден час за ексградоначалникот на Гази Баба да се појави во Кривичниот суд, бидејќи во спротивно ќе биде стражарно приведен