Нови рочишта за „Титаник“ и „Тотал“

Со слушање на преостанатите „бомби“ денеска во Кривичниот суд треба да продолжи судењето за предметот „Титаник“ на Специјалното јавно обвинителство. На минатото рочиште во судницата беа...