Извештај на „Транспаренси Интернешнл“: Над една четвртина од европратениците со дополнителен приход

Вкупно 27 проценти од членовите на Европскиот парламент пријавиле дополнителен приход со вкупна вредност од 3,9 до 11,5 милиони евра, се наведува во извештајот на организацијата...