Трајчевски: Реваншот со Тре Пене ќе биде поинаков и поубедлив

Ванче Шиков, Леон Најдовски и Стојанче Велинов се враќаат во комбинација кај дебармаалци. Реваншот со ривалот од Сан Марино во квалификациите за Лига Европа е утре попладне (17,30 ч.) на тренинг комплексот „Петар Милошевски“ при Фудбалската федерација на Македонија. Работнички има 1:0 од првата средба