Стефан Богоев

Богоев: Лажна вест е дека над Трнодол ќе има нова населба

Градоначалникот на Карпош ги окарактеризира како „лажни и политички конструкции и манипулации пласирани од поединци за лични или партиски мотиви“ дека нешто ќе се гради над Трнодол и најави повторна Јавна презентација и Јавна анкета по предлог Деталниот урбанистички план