Д-р Беќаровски: Свесно загрозување на јавното здравје е присуство на невработени цивили во ковид-центрите

Д-р Нуредини тврди дека посетите не биле подолги од 15 минути и дека се знае оти тоа е казниво. „Континуираното присуство на цивилни невработени лица внатре...