Поради сериозни здравствени проблеми: Селин Дион откажа 16 концерти од светската турнеја

Познатата канадска пејачка Селин Дион објави дека го откажува остатокот од светската турнеја, „поради сериозни здравствени проблеми“, пренесе „Си-Ен-Ен“. Станува збор за вкупно 16 откажани концерти....