Здружение на лекари специјализанти: Се надеваме дека ќе продолжи соработката со министерот Филипче

Лекарите специјализанти се надеваат дека ќе продолжи да се подобрува нивниот статус, без разлика на одлуките по понудената оставка на министерот за здравство Венко Филипче. Плата...