Нова Дебата ВО ЖИВО со кандидатот за пратеник и активист за време на протестите на Шарената Револуција, Павле Богоевски. Тој одговара на Вашите прашања за инволвираноста во политиката, неговите цели како пратеник, досегашната борба и чекорите кои следат по изборите на 11.декември