Има  перјаници на власта од бизнис секторот, кои добивале се и сешто во оваа  земја, многу често за нив законите не важеле,  а сепак се  приближуваат до  СДСМ, вели претседателот на СДСМ Зоран Заев велејќи дека за сите тие кои правеле  криминал „има во СЈО“. Погледнете го извадокот од интервјуто на Заев за НОВАТВ.

 

 

Зоран Заев: Ќе соработуваме со ВМРО ДПМНЕ за доброто на Македонија