Мицевски, кој беше носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Сопиште, е назначен на новата функција од страна на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска.

Претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Сопиште, Јане Мицевски, е назначен за директор на јавното комунално претпријатие – депонијата „Дрисла“.

Мицевски, кој беше носител на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Сопиште, е назначен на новата функција од страна на градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска

Тој од денеска ќе управува со депонијата, а досега на директорското место беше Коста Начевски, којшто беше назначен од Петре Шилегов, екс-градоначалникот  на Град Скопје.