Без вода делови од Скопје

Поради дефект на приклучна цевка „Ф-1“ на улица „6“ во село Бардовци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од селото. Како што информираат од ЈП...

Ќе се основа Агенција за анти-допинг

Владата на денешната 112-та седница ја разгледа информацијата на Агенцијата за млади и спорт за потребата од основање самостојна независна Агенција за анти-допинг. Како што информираат...