Извршниот директор на ФА го бара Венгер за селектор на Англија

Извршниот директор на Англиската фудбалска асоцијација (ФА), Мартин Глен го поддржа францускиот дологодишен стратег Арсен Венгер да застане на чело на фудбалската репрезентација на Англија. Англиското...