Во населбата Центар, момче и девојка се најдени по пад од зграда, по што момчето го загубило животот додека девојката се бори за живот.

Според наши информации, се очекува таа да посведочи за деталите на трагедијата.

Како што дознаваме од МВР настанот не го класифицираат како обид за двојно самоубиство и очекуваат да се подобри состојбата на девојката.

Станува збор за љубовен пар, девојката е од скопската населба Ародром и е поранешна вокалистка на познат скопски бенд.

А.В