Агенцијата за храна и ветеринарство со засилен мониторинг на продажните места за месо и јајца

– Засилен мониторинг на продажните места за месо и јајца врши Агенцијата за храна и ветеринарство пред велигденските празници, изјави денеска директорот Николче Бабовски. Одговарајќи на...