Како Романија ги сотре корумпираните политичари и тајкуни

При посетата на Букурешт минатата недела НОВАТВ имаше прилика одблиску да се запознае со работата на ДНА – специјалното јавно обвинителство на Романија, Антикорупциската комисија, Агенцијата...