Началници на СВР го демантираат Тасевски дека се срамат од министерот Чулев

Со реакција се јавија Ристо Ставревски, началник на СВР Скопје, Александар Николов, началник на СВР Штип и Васил Тодоров, началник на СВР Струмица, кои ја демантираат изјавата на директорот на БЈБ

Сашо Тасевски е нов директор на БЈБ

Владата, на својата денешна 84. редовна седница, донесе одлука Сашо Тасевски, магистер по безбедност и докторант на Факултетот за безбедност, да биде назначен за нов директор...