Манчевски: ВМРО-ДПМНЕ ветува проекти што СДСМ веќе ги спроведе

„И додека ние се надевавме на противник со кого ќе можеме да дебатираме за кој нуди подобри политики за подобар живот на граѓаните се соочивме со програма која како да е пишувана пред неколку години“, вели Манчевски

Манчевски, Забрчанец и Царовска во самоизолација поради контакти со Зекири

Министерот за информатичко општество и администрација (МИОА), Дамјан Манчевски, советникот за односи со јавност на претседателот на Владата, Марјан Забрчанец и вицепремирката за економски прашња, Мила...

Манчевски за Нова: Апликација која ќе помогне да се спречи ширењето на вирусот

Министерството за администрација и информатичко општество најави дека во употреба ќе биде пуштена апликација за следење на граѓаните кои имале контакт со заболено лице. Апликацијата ќе...

Од идната недела апликација за следење на луѓето кои имале контакт со заболени

Нaјавената апликација за следење на граѓаните кои имале контакт со заболено лице ќе биде активирана следната недела. Министерот за информатичко општество Дамјан Манчевски информира дека со...