Обвинителство нареди да се изврши обдукција на жртвата од Кисела Вода

„Надлежен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство – Скопје утрово издаде Наредба до Институтот за судска медицина, криминалистика и медицинска деонтологија во Скопје за обдукција на...