Деспотовски за НоваТВ: Не сум колекционер на функционерски поддршки, важно ми е зад мене да застане членството

На три дена до изборот за лидер на Социјалдемократскиот Сојуз, во интервју за НоваТВ, своите погледи и очекувања ги изнесе Јован Деспотовски, еден од кандидатите за...