Во регионот и во светот: Прво „црно на бело“, па влез во ресторан, диско, кино, воз

Дали од есен и кај нас ќе се воведат ограничувања за невакцинираните граѓани зависи од здравствените власти кои ја анализираат  епидемиолошката состојба, додека соседните земји, но...