СЈО ги барало документите кои Антикорупциска ги прати на уништување

Решението за уништување на архивскиот материјал од 2002 до 2014 година, Државната комисијата за спречување на корупцијата го донела на 24.април годинава, само еден ден откако СЈО ги побарало документите