Реџепи: Единствениот советник Албанец во Ресен од денеска зад Движењето БЕСА

Единствениот советник Албанец избран преку листата на ДУИ во Ресен, од денес ќе ги претставува политиките на Движењето „БЕСА“. Потпретседателот на „БЕСА“, Кастриот Реџепи на Фејсбук...