Имаше и експлозии од боците со кислород во собите, пламените јазици беа огромни, сведочи заменик-командирот на тетовската противпожарна единица

Пламените јазици беа огромни, модуларната болница е се со пластика, се вадеа и жртви. Не може да го знаеме бројот, се уште немаме евиденција да видиме...