Фондација „Заев – Едно општество за сите“: Донација на нов апарат за предвремено родени бебиња

Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ преку своите претставници г-ѓа Зорица Заева и д-р Венко Филипче, во пресрет на Новата 2023 година, донираше исклучително значаен...