На 19 јуни ново рочиште за „Таргет–Тврдина“,се чека одлуката од Атина

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) на денешното судско рочиште за споениот предмет „Таргет – Тврдина“ побара издвојување на постапката за поранешниот началник на Петтата управа во МВР...