Рама: На сите лица во шаторите, ќе им биде понудено сместување во хотел

Според него, 3.480 луѓе се без дом во округот Тирана во кој 15 згради се целосно уништени, 239 се оштетени и осум се надвор од употреба. Во Драч се регистрирани 701 оштетен објект, од кои 12 се целосно уништени, а 176 се оштетени

Фудбал: Навивачите на Борусија ги вдомуваат фановите на Монако

На „Твитер“ е отворена акција насловена како #bedforawayfans, а насочена за гостите кои допатуваа од Кнежевството за полесно да најдат место за непланираното преноќување во Дортмунд. Дел од хотелите во градот нудат бесплатено сместување за навовачи со влезница за мечот

Министерство за образование: Јаделе, пиеле и вработувале без мерка

Ревизорскиот извештај за работата на Министерството за образование минатата година откри лица фантоми, недомаќинско работење и трошење без мерка на хотели, бензин и кафеани. Вработните се...