Бојан Јовановски изнесен со полиција од судница поради кавга со судијката

Бојан Јовановски, обвинет во судскиот предмет „Меѓународен сојуз“ на денешното рочиште со полиција беше изнесен од судница, поради непристојно однесување и кавга со судијката. Јовановски реагираше...

Судијата Иван Џолев поднел кривична пријава против Владимир Панчевски

НОВА разговараше телефонски со судијата Џолев кој единствено рече дека нема да го открие името на судијата, но не ги негираше ниту потврдуваше информациите дека тоа е токму Панчевски