МЗШВ: Јавните повици за закуп на државно земјоделско земјиште се поништени поради неправилности во постапката

Јавните повици за доделување на државно земјоделско земјиште под закуп се поништени поради неправилности во постапката, реагира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на обвинувањата од...