Белгија во шок: Келнер во познато кафуле во Брисел силувал студентки, газдата не го пријавувал

Повеќе девојки се огласија преку социјалната мрежа Инстаграм во последните неколку денови за да обелоденат дека келнер вработен во едно од најпосетуваните студентски кафулиња во градот...

Пред ТЦ „Мавровка“ никнува објект, наместо ново кафуле на место на опожареното

Чаирскиот градоначалник Висар Ганиу по пожарот рече дека ќе следува реновирање на постоечкиот локал и уверуваше дека ќе нема тврда градба, но актуелната состојба на лице место не соодветствува со тогашните најави. Една плоча е веќе готова и се чини дека нема да се запре на неа, со оглед на поставената арматура за столбови за нова подлога и спрат