306 казни за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден (13.02.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...

За брзо возење 230 казни, еден итал со над 70 километри на час повеќе од дозволеното

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање возила кои се движат со...