Пратениците од опозицијата со критики за преговорите со Бугарија, власта е децидна дека ќе бидат во согласност од усвоената Резолуција

Бурна дебата во рамки на Комисијата за надворешна политика во Собранието на РСМ поттикната од нововоспостановените односи помеѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија.  Пратениците од...