Бар: Изгоре куќата на хуманистот каде летуваа деца со хендикеп

Изгоре куќата на познатиот хуманист Ален Ефтовиќ од Добра Вода кај Бар кој секое лето им овозможуваше бесплатен одмор на преку 150 деца со пречки во развојот од регионот вклучувајќи ги децата од Македонија