Скопски аеродром: Поради магла откажани и пренасочени дел од летовите

Од аеродромот „Скопје“ попладнево се пренасочени три лета. Едниот авион кој од Цирих требаше да слета во Скопје е пренасочен кон аеродромот во Приштина, а другиот од Варшава е пренасочен кон Отопени. Кон Приштина бил пренасочен и летот на Визер од Меминген. Откажан е и лет од Истанбул, кој бил закажан за 19:45 часот